Klimatizace MITSUBISHI  Klimatizace Mitsubishi - wifi modul klimatizace, spotřeba klimatizace

Nízka spotřeba klimatizace i wifi modul jsou samozřejmostí

Klimatizace Mitsubishi se vyznačují vysokým komfortem s nízkou spotřebou energie, a to vše s ohledem na životní prostředí. Títo klimatizace pro domácnosti jsou "nabité" funkcemi jako např. 3D senzor pohybu, dvoudílnou výfukovou lamelou, nebo wifi modul klimatizace.

Filtr
Cena
MITSUBISHI DELUXE 2,5kW HYPER HEATINGNa dotaz51 214 Kč MITSUBISHI DELUXE 2,5kW HYPER HEATINGKlimatizace Deluxe, model Hyper Heating s nordickou vnější jednotkou FH25VEHZ, má posunutý rozsah vytápění až do -25 ° C. Zajistí vám tak celoroční komfort MITSUBISHI DELUXE 3,5kW HYPER HEATING S MONTÁŽÍNa dotaz63 734 Kč MITSUBISHI DELUXE 3,5kW HYPER HEATINGKlimatizace Deluxe, model Hyper Heating s nordickou vnější jednotkou FH35VEHZ, má posunutý rozsah vytápění až do -25 ° C. Zajistí vám tak celoroční komfort MITSUBISHI DELUXE 3,5kW HYPER HEATINGNa dotaz57 228 Kč MITSUBISHI DELUXE 3,5kW HYPER HEATINGKlimatizace Deluxe, model Hyper Heating s nordickou vnější jednotkou FH35VEHZ, má posunutý rozsah vytápění až do -25 ° C. Zajistí vám tak celoroční komfort MITSUBISHI DELUXE 5kW HYPER HEATINGNa dotaz77 115 Kč MITSUBISHI DELUXE 5kW HYPER HEATINGKlimatizace Deluxe, model Hyper Heating s nordickou vnější jednotkou FH50VEHZ, má posunutý rozsah vytápění až do -25 ° C. Zajistí vám tak celoroční komfort MITSUBISHI KIRIGAMINE ZEN 2,5kWNa dotaz41 800 Kč MITSUBISHI KIRIGAMINE ZEN 2,5kWdesignová klimatizace s unikátním tvarem 3 barevné provedení: bílá, stříbrná, černá vlastnosti: odvlhčování, režimy pro šetření energie, nastavení MITSUBISHI KIRIGAMINE ZEN 3,5kW S MONTÁŽÍNa dotaz54 753 Kč MITSUBISHI KIRIGAMINE ZEN 3,5kWMitsubishi EF - Kirgamine designová klimatizace s unikátním tvarem 3 barevné provedení: bílá, stříbrná, černá vlastnosti: odvlhčování, režimy pro MITSUBISHI KIRIGAMINE ZEN 3,5kWNa dotaz48 247 Kč MITSUBISHI KIRIGAMINE ZEN 3,5kWdesignová klimatizace s unikátním tvarem 3 barevné provedení: bílá, stříbrná, černá vlastnosti: odvlhčování, režimy pro šetření energie, nastavení MITSUBISHI KIRIGAMINE ZEN 4,2kWNa dotaz52 613 Kč MITSUBISHI KIRIGAMINE ZEN 4,2kWdesignová klimatizace s unikátním tvarem 3 barevné provedení: bílá, stříbrná, černá vlastnosti: odvlhčování, režimy pro šetření energie, nastavení MITSUBISHI KIRIGAMINE ZEN 5kWNa dotaz57 780 Kč MITSUBISHI KIRIGAMINE ZEN 5kWdesignová klimatizace s unikátním tvarem 3 barevné provedení: bílá, stříbrná, černá vlastnosti: odvlhčování, režimy pro šetření energie, nastavení Mitsubishi MSZ-SF50VE 5,0kW- 15%Na dotaz36 666 Kč 43 136.47 KčMitsubishi MSZ-SF50VE 5,0kWKompaktní nástěnná klimatizace s nízkou hlučností. Výkon chlazení 5,0 kW, výkon topení 5,8 kW. Tyto klimatizace se díky svým malým rozměrům výborně

certificate

Naše společnost se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizačních zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. 

Jsme jedna z mála firem, která je certifikovaným členem slovenského chladírenského svazu.

 

Také jako jedna z mála firem disponujeme nejvyšší evropskou certifikací pro montáž tepelných čerpadel. Nejčastěji montujeme klimatizace do bytů, rodinných domů nebo i kanceláří.

 

viac